LANDIRENZO EVO – Висок клас газов инжекцион за 3-4 цилиндрови автомобили
06/07/2017
LANDIRENZO OMEGAS OBD 4.0 – OEM/висок клас газов инжекцион за 3-4 цилиндрови автомобили
06/07/2017
Виж всички

LANDIRENZO EVO OBD – висок клас газов инжекцион за 3-4 цилиндрови автомобили

Газовият инжекцион LANDIRENZO EVO е най – продавания модел LANDIRENZO в света, благодарение на изключителното си съотношение цена / качество.
Коя е причината да е най – продаваният модел?

Компактна му форма и размер го правят подходящ за по-голямата част от автомобилите. Компонентите, избрани за този модел газов инжекцион, са сред най-тихите и най-ефективните, гарантиращи лесна инсталация и висока производителност. LANDIRENZO EVO OBD е подложен на стриктни изпитания, за да гарантира максимално качество и издръжливост във времето. Всичките му компоненти са тествани както по отделно, така и като цялостна система, което гарантира безупречната работа на всеки автомобил на газ. Осен това цената му е изключително изгодна в съотношение с всички функции, които предлага.

За кои автомобили е подходящ?

Той е предназначен за автомобили с 2 до 4-тири цилиндрови двигатели, включително турбо двигатели. Газовият инжкцион е съвместим с най-строгите стандарти за емисии (Euro 6). LANDIRENZO EVO предлага възможността за OBDII връзка чрез протоколите K и CAN за пълна и точна диагностика на газовата система.

Какво още?

Този модел системата поддържа приложението за смартфони LANDIRENZO CONNECT. Приложението предоставя информация за потреблението на гориво, автономия, емисии и др.

ОСНОВНИ КОМПОНЕНТИ

 

Имате въпроси?

Имате въпроси?

КОНТАКТИ
Искате оферта?

Искате оферта?

ЦЕНА