Официален автогаз сервиз Landi Renzo София

Изберете услуга:

Диагностика на газов инжекцион
Ремонт на газова уредба
Смяна на газова бутилка с изтекъл срок
Обслужване на газов инжекцион
Консултация при избор на автомобил
Монтаж на газов инжекцион

Предлагаме решение за всеки автомобил с многоточково впръскване MPI, включително и с висока мощност и специфично впръкване, както и за голяма гама от двигатели с директно впръскване (FSI, TFSI, TSI, GDI, Tce)

Обучения и достъп до техническа информация

Обучения и достъп до техническа информация


Техническият отдел на компанията производител провежда ежегодни обучения за работа със софтуерните продукти. Всички преминали курса на обучение получават сертификати за работа със съответният модел газов инжекцион. Актуализацията на информацията междувременно ни посзолява достъпа до навременна техническа информация, както и директната комуникация с отдела по развойна дейност.
Екип и развитие

Екип и развитие


В екипа работят специалисти с опит вече повече от 15 години в монтажа, дигностиката и настройката на газовия инжекцион, но не спираме да се развиваме и да инвестираме в обучението на млади кадри С увеличаване екипа, расте и капацитета на сервиза, което ни позволява да изградим партньорство с редица фирми.
 
Официален сервиз

Официален сервиз


Представителството на Landi Renzo  в София е част от голяма дистрибуторска мрежа на марката в цялата страна. Опитът ни в дейността се гради вече повече от 20 години. През годините в приоритет се превръща бързото и качествено обслужване
Приемна

Приемна


Може да изчакате Вашият автомобил на място в приемната или да заявите услугата за взимане на автомобил от място.
 
Автогаз сервиз

Автогаз сервиз


В приемната може да получите информация за възможностите за монтаж на газов инжекцион на Вашият автомобил, както и консултация, при избор на покупка на такъв. За диагностика, ремонт или обслужване, ще получите съдействие и съвети от квалифициран персонал с опит.
Гаранция

Гаранция


Гаранция на газов инцекцион в цялата страна в нашите партньорски сервизи. Гаранция за ремонт и смяна на резервни части.
 
 
 
 

Взимане на автомобил от място и връщане до посочен от Вас адрес

Кой може да се възползва от услугата?
Всички наши клиенти запазили дата за монтаж на нов газов инжекцион, заявили диагностика, обслужване и/или ремонт.
Какъв е срока за взимане и връщане?
В зависимост от услугата, която следва да се извърши, но не по-малко от един работен ден, с предварителна уговорка за ден на взимане.
Каква е цената на услугата?
Цената зависи дали е еднократно вимане или ползвате пакетна услуга. Може да се свържете с нашите партньри от АвтоИконом и да получита Вашата оферта.
Каква информация е необходима?
За автомобила- марка, модел, рег номер, година на производство, кубатура, мощност, какви ремонти са извършвани последно по автомобила, соственост, каква услуга ще се извърши (монтаж, обслужване, диагностика ремонт)? За Вас- Имена, телефон за контакт и адрес за взимане/връщане, желано време за посещение- ден и часови диапазон.
Как да направя заявка?
Свържете с нас на посочените телефони: 0885963679 или 0888201447, за да пуснем ние заявката или се свържете директно с нашите партньори от Авто Иконом и изтеглете приложението за телефона си.
Какво е АвтоИконом?
Чрез АвтоИконом пестите времето необходимо за поддръжане на вашия автомобил. При свързване с тях посредством мобилното им приложение, уебсайт или телефон. Ще уговорите удобно за Вас място, дата и час за вземане на Вашия автомобил, както и удобно за Вас време, в което да го Ви го върнат.
Как да се свържа с АвтоИконом?
Tell: 0700 20 612 assistant@avtoikonom.bg https://avtoikonom.bg/#contact
 

Свържете се с нас