Също и TOYOTA избра LANDI RENZO
09/08/2015
Газова уредба на пропан-бутан с вакуумен изпарител RENZOMATIC
11/01/2016
Виж всички

Landi Renzo S.p.A. на американския пазар

Беше основана Landi Renzo USA CORPORATION – Президент е г-н Андреа Ланди.

Cavriago (RE), Януари21, 2010 – Landi Renzo S.p.A стартира дейност в Съединените Щати, чрез филиала си Landi Renzo USA Corporation. Управлението е в Kалифорния.

Landi Renzo USA Corporation ще изгради всички необходими дейности, за да доставя на американските коли еко -съобразни автомобилни горивни системи.

“С този нов обект –казва Андреа Ланди, президент на Landi Renzo U.S. Corporation и син на вице президента на компанията майка Landi Renzo S.p.A., Стефано Ланди –вярваме, че можем да предложим важено съдействие, давайки шанс на Съединените Щати да вземат практически и икономически облаги като изберат еко-съобразни горива, вместо тези, извличани от петрол”.

Конкретно,новата компания ще разработи необходимите сертификати и ще организира всички потребни процеси за преобразуването на автомобили.Корпорацията е още една стъпка в стратегията за усвояване на компанията, след създаването на филиали в Европа, Азия и Южна Америка.

“В САЩ потенциалът на еко-съобразните горива, особено на природния газ, сега е най-висок от всякога – казва директора на Landi Renzo S.p.A. Клаудио Карневале –Както и в други случаи, нашата група реши да изиграе главна роля в създаването на бизнес възможности”.