Участва ли в играта за безплатен газов инжекцион от Landi Renzo?

Автогаз сервиз София с нов адрес
19/12/2017
Подарък с всеки ново монтиран газов инжекцион Landi Renzo
03/05/2018
Виж всички

Участва ли в играта за безплатен газов инжекцион от Landi Renzo?

В периода от 05.12.2017г. до 15.01.2018г. се проведе онлайн кампанията на Landi Renzo – “Директно на ГАЗ? Да, може да се направи”, която предостави възможността на собственици на автомобили с директно впръскване да инсталират газов инжекцион от Landi Renzo България по системата Omegas Direct на преференциални цени.

Непосредствено след края на кампанията стартира и играта към нея, която продължава до 15.02.2018г., и в която могат да участват всички, направили монтаж по кампанията  “Директно на ГАЗ? Да, може да се направи”.

Наградата представлява връщане на пълната стойност за преоборудване на ГАЗ на автомобила по кампанията и ще бъде анонсирана във фейсбук страницата Landi Renzo Bulgaria на 17.02.2018. Печеливш е участникът, събрал най-голям брой точки в играта.

Ето и малко повече детайли за условията и механизма на играта.КОЙ МОЖЕ ДА УЧАСТВА В ИГРАТА: Право на участие имат всички, монтирали газов инжекцион в сервизната оторизирана мрежа на Landi Renzo Bulgaria по време на кампанията “Директно на ГАЗ/ Да, може да се направи!” в периода 05.12.2017 – 15.01.2018г.

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИШ В ИГРАТА: Направи атрактивно представяне по твой избор в социалните мрежи на новомонтирания газов инжекцион Omegas Direct по кампанията.

ФОРМАТ: Имаш свободата да избираш – видео, снимка, live, колаж или ако ти хрумне друг формат в социалните мрежи.

КЪДЕ ДА ПУБЛИКУВАШ ПРЕДСТАВЯНЕТО СИ: Имаш свободата да избираш в кои социални мрежи, няма ограничение в броя им, нито изискуем минимум – Facebook, Instagram, Youtube или друг социален медиен канал, ти избираш.

КАКВО ДА СЪДЪРЖА ПРЕДСТАВЯНЕТО ТИ: Имаш свободата да прецениш ти, важно е да споменеш, че участваш в играта към кампанията и да представиш накратко новомонтирания газов инжекцион от Landi Renzo.

ОБЕМ на СЪДЪРЖАНИЕТО – Отново няма ограничения. Съветът ни е да бъдеш кратък и информативен, или атрактивен и забавен, ти избираш начина, по който ще представиш Omegas Direct.

ТЕХНИКА: Отново няма ограничения, можеш да избереш професионална фото- и видео техника или да снимаш с мобилен телефон. Качеството на представянето ти от техническа гледна точка не е фактор при оценяването.

КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА НАПРАВИШ: Документирай представянето си и ни изпрати информация на имейл marketing@landi.bg в срок до 15.02.2017, който съдържа 1.линкове към представянето ти и 2. статистика за брой харесвания и преглеждания на представянето ти, за да видим как са оценили потребителите твоето представяне

Важно: Журито ще разгледа само участията, които отговарят на всички изисквания!

Определяне на печеливш в играта, анонс и механизъм на оценяване – ето как ще се случи това: 

Пълната информация по кампанията “Директно на ГАЗ? Да, може да се направи” и играта към нея можете да откриете тук: http://bit.ly/2AUiFbl