Официален представител на

 

 

 

за България и Македония

 

Кратко представяне

 

Фирма „Таньо Видев 62“ ЕООД е основана през 1989 година. Централният офис и склад се намират в град Ямбол, ул. “Пирин” 2 (сервиз “Диана”). Нейна собственост са няколко сервиза, а партньорската й мрежа е изградена на територията на цялата страна.

Основен предмет на дейност на фирмата е продажба, монтаж и обслужване на газови уредби и газови инжекциони на марите LANDI и LANDIRENZO за пропан – бутан и метан. Създадена е преди повече от 25 години. Това е гаранция за нашият добър опит в обслужването и безкомпромисното качество.

Краткa история

От 1997 година „Таньо Видев 62“ ЕООД е партньор с италианския производител на газови уредби за пропан бутан и метан – LANDIRENZO S.p.A.. Фирма “Таньо Видев 62“ ЕООД е единственият оторизиран представител на продуктите на LANDIRENZO за българския пазар.От 2006 година фирмата предлага продуктите и на друг член от Групата Landi, а именно системите за пропан- бутан и метан на LANDI Srl.. “Таньо Видев 62” ЕООД е упълномощена да предсатвя  продуктите не само на българския, но и на македонския пазар. През годините на сътрудничество с италианския лидер „Таньо Видев 62“ ЕООД изгражда дистрибуторска мрежа в цялата страна, някои от сервизите са собственост на фирмата, а други вече дългогодишни партньори. През 2014-та година за представителство на българският пазар на фирмата се доверява и австалийският производител на добавки и системи за предпазване на клапани Flshlube. В началото на 2017-та година се навършиха 20 години от съвместната дейност с LANDIRENZO.

Цели

Задоволяването на нарастващите изисквания и разнообразните предпочитания на българския клиент за висококачествени и екологични продукти в съответствие с покупателната му способност.

„Таньо Видев 62“ ЕООД използва модерни и съвременни системи, като по този начин дава своя принос в борбата със замърсяването на околната страна и промените в атмосферните условия , за да повиши качеството на живот. Фирмата цели да насърчи употребата на алтернативни горива,  които са по-евтини и по-щадящи околната среда.

Ключове на успеха

· Висотехнологични продукти.

· Професионалното обслужване на клиентите от обучени специалисти в монтажа и ремонта на газови инжекциони

· Гаранционна и следгаранционна поддръжка в цялата страна

· Прецизност и сигурност.

Продукти и обслужване

Всички продукти и системи на LANDIRENZO са резултат от задълбочени проучвания и изследвания на технологично ниво, което е довело до регистрацията на няколко патента. Многобройните открития на центъра за изследования и разработки на LANDIRENZO е постигнал важни открития в компонентите на двигателите работещи на метан и на пропан бутан.

„Таньо Видев 62“ ЕООД предлага пълния асортимент от продукти на LANDIRENZO. Висококачествените продукти и високо квалифицирани техници, които работят във фирмата, гарантират  безупречната работа за вашият автомобил на газ.

“Таньо Видев 62″ ЕООД е член на”Асоциация Български автогаз сервизи”

logo

 Какво е АБАС?

Това в сдружение с нестопанска цел, създадено да информира  потребителите относно предимствата от използването на пропан-бутана и метана като гориво за предвижване на автомобилите; да обедини сервизите, решени да инвестират в повишаване на качеството на продуктите, които предлагат и в обслужването на клиентите си; да спомогне за повишаването  на качеството и сигурността в оборудването на автомобили с газови уредби на българския пазар;  да се бори с нелоялната конкуренция и нелоялните търговски практики, накърняващи правата и интересите на потребителите и фирмите, разпространяващи и монтиращи газови уредби. Повече информация може да получите на сайта на сдружението:  http://www.abags.bg/

Каква е ползата от това да се доверите на сервиз, член на АБАС?Всички сервизи, одобени от асоциацията, са длъжни да спазват кодекс на потребителя, който гарантира Вашата сигурност и спокойствие, че сте поверили автомобила си на професионалисти. Кодексът е изготвен въз основа на добрите практики при работа с клиенти.  Кодекса на потребителя може да изтеглите от ТУК .

Как да познаете сервизите, които са одобрени от АБАС?Във всеки един от сервизите или офисите на членовете на сдружението на видно място има изложен сертификат, с подпис и печат. Този документ удостоврява членството в АБАС.

Предимства за клиентите

  • Големият асортимент от технически напреднали продукти позволяват на компанията да удовлетвори нуждите на най-взискателните клиенти и тези с на най-новите модели автомобили.
  • Системите LANDIRENZO използват енергиен източник с ниско влияние и по тази причина спомагат за благоприятното развитие на eкo – подвижносттa, гарантирайки спестяването на енергия и подпомагайки икономисването на гориво.
  • За вас работят екип от обучени специалисти в монтажа и поддръжката на газови инжекциони.
  • “Таньо Видев 62” ЕООД има сключена застраховка гражданска отговорност към трети лица, за да гарантира сигурността на клиентите си.
  • Гаранцията на продуктите се поддържа от всички партньори в цялата страна.

 

Повече информация