AEB вече е част от Landi Renzo SpA
07/08/2015
Landi Renzo S.p.A. на американския пазар
10/08/2015
Виж всички

Също и TOYOTA избра LANDI RENZO

Landi Renzo S.p.A., световен лидер при еко-автомобилите на италианския пазар, ще започне да доставя на Toyota Aygo и Toyota Yaris пропан бутан версии, продават се от 6 и 7 март в Отворена Седмица TOYOTA.

Claudio Carnevale, CEO казва – “Landi Renzo се присъединява днес към една от водещите марки автомобили в света. TOYOTA, наясно сме с увеличаването на потребителите на пропан бутан, сега предлагаме два успешни модела Aygo и Yaris.

Избора за партньор на TOYOTA в разработването и производството на автомобили на пропан бутан е доказателство за технологичните умения на Landi Renzo.” Aygo и Yaris са разработени с 1.0 двигател с ръчно предаване.

Основното причина за тази разработка е технологията Тойота Оптимално Шофиране, извличайки ползите от: удоволствието на шофирането, ниската консумация на гориво и ниски емисии.

Тойота Оптимално Шофиране 1.0 потвърждава отличните резултати за нивата на CO2 емисии (101 g / km за Aygo и 113 g / km за Yaris).

Спестяването, породено от пропан-бутана се потвърждава от следните данни. Зареждане на Aygo (по-малко от 20 €) с пропан бутан за пробег от 500 км., за общо бензин + пропан бутан – 1,500 км, общо бензин + пропан бутан за Yaris – 1,400 км.