Отличени за най-нисък разход на гориво!

Подарък с всеки ново монтиран газов инжекцион Landi Renzo
03/05/2018
Газов инжекцион на изплащане 10 + 1 първоначална вноска
21/11/2019
Виж всички

Отличени за най-нисък разход на гориво!

 

През този месец между 15 И 17-ти се проведе тазгодишното Еко Драйв България рали, на което участваха отбори с автомобили на пропан-бутан, метат, бензин, дизел и електрически автомобли. Неворятният разход от 2,36 кг метан на 100 км, качи нашия екип на най-високото стъпало в класа си. За пробега от 448 км, са заплатени едва 13,74 лв гориво – метан. За сравнение с електрическият Кия Соул например са 10,64 лв., което от своя страна е още един повод да се похвалим с доброто си постижение  – само 0,69 лв. разлика за 100 км.

Ето и останалите участници в състезанието:

Нека ви представим и автомобила, с който взехме участие. Това е Шкода Рапид с 3 цилиндровия 1.2 двигател, който от своя страна не може да се похвали нито с малкото си и леко купе – Хюндай I10, нито с комфорта който бихте получили при пътуване с Мерцедес S500, но ако целта ви е икономичен разход и оптимално представяне на пътя, тоест съотношение цена качесто, отговорът вече е ясен. Нека да обърнем внимание и на други две подробности, които са неизменна част от уравненеието.

Да поздрави за майсторското представяне и колегите от екипа ни. Защото в уравнението, когато става въпрос за по-нисък разход, винаги присъства и стила на шофиране. Не забравяйте, че за да постигнете добри резултати трябва да разчитате на професионалисти, затова автомобила беше поверен в ръцете на професионален шофьор.

Газовият инжекцион, с който постигнахме тези невероятно добри резуалтати е най-новият модел на Landi Renzo – Omegas 4.0 Този модел гарантира висока производителност и максимална ефективност във времето. Използва модерни стратегии за калибриране, които позволяват най-голяма точност и прецизност при настройка на газовият инжекцион, така че шофирането на Вашият автомобил при всякакви климатични условия да бъде удоволствие за Вас Повече информация за продукта може да научите с един клик върху бутона

ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН