В началото на април тази година се проведе ежегодното представяне на новата гама продукти за българският пазар на най-развитата компания в сектора за дооборудване на автомобили с газови инжекциони Landi Renzo S.p.A. Гост лектор беше техник с дългогодишна практика в отдела за разработка на газови системи за производителните на автомобили, който вече е част  от сектора за следпродажбено обслужване. На обучението присъстваха техници, специалисти в монтажа и настройката на газови инжекциони от цялата страна.

  • В първата част на визитата си италианският представител ни запозна с нововъведенията в продуктовата гама. През следващата година предстои да видим на пазара нов еволюционен продукт, подходящ за най-новите и най-взискателни автомобилни представители, както и по-икономична версия на познатият и вече добре наложил се на пазара ЕВО модел. В обновената серия ще може да се разчита на богат избор от продукти, който ще включва нискобюджетен модел, но с повече софтуерни възможности, среден клас гама, с компоненти с подобрени технически параметри, като например турбо версия на всички модели изпарители, повишен топлообмен, по-голям капацитет на мощност и т.н. и висок клас система подходяща за всички нови автомобили.
  • Във втората част на презентацията се акцентира върху софтуерните продукти. Инновациите са свързани с подобрения по горивната карта и калибровка, които ще доведат до още по- точна настройка. Четенето и визуализацията на повече сигнали, чрез които се комуникира с ОБД, ще спомогнат за още по-добър резултат на пътя, по отношение и на динамика и на разход. Нова и много интересна опция например е след зареждане на газ автоматично автомобила да превключва на алтернативното гориво, а не както до сега. Това означава, че ако е свършила газта и карате до газ колонката на бензин и спрете да заредите, при палене пак да е на бензин и да се налага да натиснете бутона. Не, вече това ще се случва автоматично.
  • Разбира се от Ланди не спират да ни изненадват с по-добри и по-добри технологични решения и предстои да ни представят новият софтуер за автомобили с директно впръскване с още по-ниска консумация на бензин, съответно с още по-добър разход на гориво! Тези и още новини може да следите и на фейсбук страницата ни Landi Renzo Bulgaria

Ако искате надежден парньор на пътя и все още се колебаете кой да бъде той, свържете с нашите представители и ще получите отговори на всички Ваши въпроси!