LANDIRENZO газова уредба на пропан- бутан
06/07/2017
Газов компютър 3- 4 цилиндъра EVO OBD
12/07/2017
Виж всички

Мобилно приложение LANDIRENO Connect

Предимството да бъдеш първи!

Landi Renzo е първата компания в сектора, която предоставя на шофьорите изключително новаторска технология. Connect е инструмент за свързване на газовия инжекцион със смартфон чрез приложение, предоставяйки важна информация.

LANDI RENZO Connect Ви позволява да следите:
  • Разходa на гориво
  • Колко спестявате докато шофирате на газ
  • Колко вредни емисии изгаря Вашия авомобил
  • С колко намалявате вредните емисии
  • Автономността на Вашия автомобил

Замисляли ли сте се някога, че различните стилове на шофиране имат различно влияние върху разхода на гориво на Вашия автомобил?

Бързото ускоряване и спиране могат да повишат значително разхода, както и престоя в задръстване, а поддържането на постоянна скорост например е начини за пестене на гориво. Системата Connect осигурява в реално време информация за консумацията и води статистиката, която може да следите във времето.

Какво още може да следите в реално време?

За да видите в реално време какво е въздействието на автомобила върху околната среда и как подобрявате качеството на въздуха, Landirenzo Connect ви предлага практичен и интуитивен интерфейс,  с който контролирате Вашия “зелен” стил на шофиране.

Ще може са си отговорите бързо и лесно на въпроси като: “Колко газ приблизително има в резервоара?” или  “Какво е приблизителното разстояние, което ще измина  с оставащата газ в бутилката?” С Landi Renzo отговорите на всички тези въпроси стават лесни. Предлагаме ви интуитивен  интерфейс, наподобяващ на истински бордови компютър, само че на смартфона ви.

Какво трябва да направите, за да се възползвате от приложението?

 

Отидете в оторизиран сервиз на мрежата на Landi Renzo, за да инсталирате Connect dongle: това малко устройство ще позволи на вашия смартфон да комуникира с газовият компютър.

 

Към момента се предлага на 6 езика: италиански, английски, испански, френски, немски и датски

Може да намерите приложението в App Store на Google Play

* Приложението е подходящо само за новите модели газов инжекцион с OBD II връзка