Стъпка 1: Регистрирайте се с Вашият e-mail адрес

Предоставете информацията за контакт с Вас и e-mail адрес. Изчкайте потвърждение от Вашият оторизиран сервиз

Стъпка 2: Влезте в профила си

Използвайте Вашият e-mail адрес и въведената от Вас парола за да влезете в профила си
 

Стъпка 3: Достъп да информация за Вашияте автомобили

Горе в десния ъгъл кликнете върху секция автомобили и ще получите достъп до списък с Вашите автомобили. Кликайки върху всеки от тях, ще имате достъп до копие от данните в гаранционната карта на автомобилната газова система, поставена на съответният автомобил.

Стъпка 4: Достъп да информация за извършени обслужвания

Горе в десния ъгъл кликнете върху секция Обслужване и ще получите достъп до картотека с търсене, по която може да откриете информация само за Вашите автомобили. Кликайки върху всеки от тях, ще имате достъп до информация за извършените обслужвания на газовата система на Вашият автомобил
 
 

Изтегли изгубен протокол за монтаж

Влезта в профила си и отидете на секция автомобил, намерете автомобила, за който искате да изтеглите протокола, след това изберете полето > виж протокол и го изтеглете.

Забравена или изгубена гаранционна карта

На път сте, а имане нужда от сервиз. Влезте в профила си отидете на секция автомобил и кликнете върху бутона виж гаранционна карта. Отидете в най-близкия оторизиран сервиз и цитирайте e-mail и реистрационният номер на автомобила си.

*Електронната гаранционна карта е достъпна за всички потребители с новомонтиран газов инжекцион в официалните сервизи на марката Landi Renzo за периода след 01.06.2020г. Нанасянето и актуализацията на данни се извършва в период до 5 работни дни след извършената услуга. Благодарим за доверието на всички наши клиенти!

А ако все още не сте се възползвали от услугите ни? Попълнете кратката форма и изпратете запитване за монтаж на газов инцекцион