Газов инжекцион на пропан-бутан за 3-4 цилиндъра – LANDIRENZO OMEGAS PLUS

Газов инжекцион на пропан-бутан за 3-4 и 5-6-8 цилиндъра OMEGAS OBD II
11/01/2016
Газова уредба с ламбда контрол система на метан с изпарител CN 04
11/01/2016
Виж всички

Газов инжекцион на пропан-бутан за 3-4 цилиндъра – LANDIRENZO OMEGAS PLUS

Газов инжекцион LANDIRENZO OMEGAS PLUS (BLUE) е подходящ за 3-4 цилиндрови автомобили с многоточкова инжекционна система (MPI) до 160 kw.

Газовият компютър следи бензиновите инжекторни времена, температура и налягане, ламбда сонда и други данни, чрез които прави настройка на горивната смес . Разбира се освен автоматично има възможност и за финна настройка, с която техниците могат да постигнат оптимална за автомобила горивн смес.

Газовият инжекцион LANDIRENZO OMEGAS PLUS използва инжектори MED, като има различни размери според спецификата на отделния автомобил. Този модел инжектори са от най-висок клас. Те са капсуловани и изработени от стомана. Произведени са по технология на МЕД и нямат аналог на пазара като характеризтики. Инжекторните времена на затваряне, които поддържат са до 1.2 мс. Което ги прави подходящи и за автомобили с едновременно впръскване на гориво (Full Group). Този модел на инжектори се използват и при автомобилите с фабрично вградени системи.

Ключа превключвател е с показание на ниво газ в бутилката и зумер за сигнализация при свършване на газта или засичане на грешка при самодиагностиката, с която разполага системата.

Изпарителят, с който се предлага газовият инжекцион е модел LI02. Той безпроблемно работи и с автомобили над 150 конски сили, но за по-мощните и за автомобилите с турбо, бихме моги да предложим този модел на газов инжекцион и с изпарител IG1 висока за мощност.