Газова уредба с ламбда контрол система на пропан-бутан с изпарител EC 04

Газова уредба на пропан-бутан с изпарител EC 04 и автоматичен превключвател
11/01/2016
Газов инжекцион за 3-4 цилиндъра на пропан-бутан – OMEGAS EVO
11/02/2016
Виж всички

Газова уредба с ламбда контрол система на пропан-бутан с изпарител EC 04

  Форма за запитване

  Марка (D.1)
  Модел (D.1)
  Година на производство (B)
  Кубатура (P.1)
  Киловати (P.2)
  Номер на двигател (P.5)

  * За двигатели с директно впръскване номера на двигателя е задължителен (FSI/FTSI/TSI/GDI).

  За да проверите кода на Вашият автомобил дали е в списъка с конвертирани двигатели, може да клиекнете тук.

  Вид гориво
  Бутилка
  Зарядно устройство
  E-mail
  Град
  Телефон за контакти
  Допълнителна информация

  lcs 01При газовата уредба с ламбда контрол система, както и при останалите с газови уредби с електрически изпарител газта в течната си фаза излиза от бутилката чрез нивомер и отива към двигателния отсек чрез тръба, на която има газов клапан, който позволява на газта да преминава само, когато двигателя работи и ключът е на позиция газ. В двигателния отсек се позиционират изпарителя, където газта при навлизането си намалява налягането и преминава в газообразна фаза.

  ridutt ec04Изпарителя пропан бутанът отива към горивно/въздушния смесител, който се намира на входящия колектор, той измерва притока на газ според спецификата на двигателя. Моделът EC04 е с икономичен вариант, но е тестван и вече от няколко години успешно се реализира и на българският пазар.

  Газовата уредба с ламбда контрол система обаче, чрез горивно/въздушният смесител се поддържа винаги в стехиометрично отношение чрез електронен модул модел LCS-LC01. Той се активира от сигнала на сензора ламбда контрол. Работи като електромеханичен стъпков мотор, контролиран от компютъра LCS-LC01, постоянно променя притока на газ към двигателя, за да осигури оптимална горивна смес в условията на шофиране, консумация и емисии.

  Ключът LCS-LC01, освен другите си функции, позволява автоматично запалване винаги на бензин преминавайки след това на газ и чрез ключа LCS-LC01, позволява на потребителя да избира желаното гориво по всяко време, показвайки нивото на пропан бутан в бутилката.