Новата продуктова гама на LANDIRENZO
12/04/2017
Диагностика, ремонт, смяна на газови бутилки и обслужване
18/05/2017
Виж всички

Бутилки за втечнена газ, нивомери и зарядни устройства

  • Бутилки за втечнен нефтен газ

Газовите бутилки за автомобили, които предлагаме са подбрани според високи критерии за безопасност. Те  са изработени от  материал, който трябва да отговаря на строги спецификации. Също така всеки производител на бутилки е необходимо да премине тестове за одобрение, свързани с производството на всеки един модел бутилка. Те се подбират за всеки един автомобил според вместимостта на багажника и са цилиндрични или тороидални с различни диаметър и дължина. Цилиндричната газова бутилка е подходяща за монтаж в багажният отсег на автомобила, по продължението на багажника или зад седалките. Тороидалните са подходящи за монтаж на мястото на резервната гума на автомобила, независимо дали тя се намира в багажника или под купето. За газовите бутилки, монтирани под купето се изполва допълнително укрепване. Газовите бутилки имат срок на експлоатция и обичайно той е 10 години от датата на производство. В случай, че срокът на Вашата бутилка е изтекъл е необходимо да се направи

подмяна на газовата бутилка


  • Нивомер 67R-01 със сензор

Нивомера 67R-01 (Евро сонда) включва комплект от механични части. Монтирани върху газовата бутилка, изпълняват няколко функции. Презареждат с пропан-бутан, чрез клапан с автоматично затваряне при достигане на 80% от общата вместимост на бутилката и осигуряват безопасността, чрез пет степенна защита. Посоченият стандарт  67R-01 са задължителни от няколко години насам и гарантират по- голяма защита. В зависимост от монтираната бутилка, нивомерите са с различни диаметри и ъгли на монтаж. Ако бутилката е цилиндрична в багажника се поставя и предпазна кутия. Измерването на нивото на пропан-бутан, се осъществява чрез сензор, поставен върху нивомера. Данните, които показва се отразяват върху копчето на таблото.


  • Зарядно утройство за пропан-бутан

Зарядно устройство на пропан-бутан може да се монтира на бронята или до зарядното на бензина. Във вторият вариант е необходим допълнителен накрайник за зареждане на газта. Има различни накрайници и преходници за зареждане в Германия и Австрия, Холандия и Англия, както и в Испания.