Автогаз сервиз LANDIRENZO София

Оптимизирайте разходите за гориво с до 50 %, без компромиси!
Качествена услуга и  гаранция на продукта!

Представителството на Landi Renzo  в София е част от голяма дистрибуторска мрежа на марката в цялата страна. Автосервизът започва дейността си в столицата преди повече от петнадесет години. От 2009-та година се помещава в модерен автокомплекс.

                

Поради разширяване на дейността си и за по-голямо удобство на своите клиенти от 1-ви януари 2018-та година, автосервиза се мести на бул. Ботевградско шосе 314 (срещу автокомплекс Маргел, вход от бензиностанция Петрол, с координати: 42.708800, 23.428587)

   

През годините печели за свои клиенти както частни, като собственици на автомобили с високи изисквания, така и много корпоративни клиенти, чиято основна цел е оптимизация на разходите за гориво.


Екип и сертификати

В екипа работят обучени специалисти с дългогодишен опит в монтажа, дигностиката и настройката на газовия инжекцион. Техническият отдел на компанията производител провежда ежегодни обучения за работа със софтуерните продукти. Всички преминали курса на обучение получават сертификати за работа със съответният модел газов инжекцион.

 

   


Сервизът е отличен и като най- бързо развиващият се обект на фирмата през 2014-та година.


От 2011- та година сервиза е член и на “Асоциация на български автогаз серивзи”. Всички сервизи, одобени от асоциацията, са длъжни да спазват кодекс на потребителя, който гарантира Вашата сигурност и спокойствие. Кодексът е изготвен въз основа на добрите практики при работа с клиенти на автогаз серизите.


Качетво и сигурност

Всички монтажи на газови инжекциони се извършват по европейски стандарти. За правилната настройка на автомобила се грижим както на място, така и с пътен тест, за да получите Вашият автомобил напълно готов за шофиране.

 

                                             

 


Какво още?

На място в офиса бихте могли да се обърнете към служителите и да получите подробна информация за предлаганите модели газови инжекциони и всички допълнителни услуги – диагностика, настройка, ремонт и обслужване.

Поддържането на пълната гама продукти на LANDIRENZO, EMMEGAS и FLASHLUBE дава възможност да предложим бързо решение, както при оборудването на всеки автомобил с газов инжекцион, така и за поддръжка и ремонт. Всичко това позволява да работим успешно и с корпоративни клиенти.

УСЛУГИ

 • Mонтаж на газов инжекцион
 • Диагностика и ремонт
 • Обслужване
 • Продажба на части

КОНТАКТИ

 • Адрес: гр. София, бул. Ботеградско шосе 314 (вход от бензиностанция Петрол)
  Работно време: понеделник- петък от 8:30 - 17:30 часа
 • 0888201447

 • 0885963679

 • sofia@landi-bg.com

 • www.landi.bg